Offsetpaino L. Tuovinen Ky

.

Ajankohtaista

Urban keittokirja - tuplavoitto!

27.12.2016

Gourmand World Cookbook Awards on valinnut Urbanin keittokirjan Suomen sarjan voittajaksi kahdessa kategoriassa: Best TV Chef Book sekä Best Cookbook Photography. Seuraavaksi kirja lähtee jahtaamaan kategorioidensa voittoa muiden maiden voittajia vastaan.

Lue lisää

 

Pekka eläkkeelle

22.12.2016

Tuoviset kiittää! Rouvisen Pekka lähti ansaituille oloneuvoksen päiville iloisella mielellä. Pekka oli meillä töissä 26 vuotta, uskomattoman hieno saavutus!

 

Lue lisää

 

Ekologinen uusiutuva energia

17.11.2016

Offsetpaino Tuovinen siirtyy käyttämään ekologista VihreäVoima sähköä. Käyttämämme sähkö on jatkossa tuotettu täysin uusiutuvilla energialähteillä.

Tuovisen asiakkaille tämä tarkoittaa sitä että suurin painotöissä hiilijalanjälkeä tuottava osuus eli koneiden käyttämä sähkö on nyt täysin ekologisesti ja ympäristölle kestävällä tavalla tuotettua.

 

 

Lue lisää

 

Nimitysuutinen: Tuotantopäällikkö

20.01.2016

Maaliskuussa tulee 6 vuotta siitä, kun Markus Niskanen tuli taloon.

On jo aika nostaa mies esille – tukea ja neuvoa saa niin henkilökunta kuin asiakkaammekin. Markusta voi nyt tituleerata tuotantopäälliköksi.

 

Onnea Markus!

 

 

Lue lisää

 

Rauhallista Joulua

21.12.2015

Olemme tänä vuonna lahjoittaneet joululahjavarat kotimaan hädänalaisia lapsia varten.

Kiitämme kuluneesta vuodesta ja toivotamme Rauhallista joulun aikaa kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Välipäivinä palvelemme normaalisti pyhiä ja uudenvuoden aattoa lukuunottamatta.

 

 

Lue lisää

 

Investointi

17.12.2015

Olemme tilanneet jälkikäsittelyymme uuden taittokoneen. Kyseessä on korvausinvestointi. Uusi Stahlfolder korvaa aiemman jo toistakymmentä vuotta kunniakkaasti palvelleen vanhemman version. Uusi kone nopeuttaa taittojen kuntoonlaittoaikoja merkittävästi.

Lue lisää

 

Joutsenmerkkilupa uusittu

04.03.2015

Motiva Services Oy on uusinut Offsetpaino L. Tuovisen ympäristösertifikaatin -eli Joutsenmerkin (eng. Nordic ecolabel) uudelle tiukennetulle kriteeriversiolle 5.6. Kiitämme luottamuksesta! Teemme parhaamme yhteisen ympäristömme puolesta. Tänä päivänä oikein tehty painotuote on erittäin ympäristöystävällinen sekä mitatusti tehokas media. Uusi sertifikaatti on voimassa 31.12.2017 saakka.

Lue lisää

 

Pyroll kuukauden painotyö

27.02.2015

Tuovisen oma kalenteri on valittu Pyroll paperitukun kuukauden painotyöksi. Anun ottamien kuvien (yksi Ari-Veikonkin ottama kuva oli kalenteriin päätynyt) lisäksi raati oli ihastellut kalenterin kantta jossa oli onnistuneesti käytetty efektejä.

Lue lisää

 

GT laatusertifikaatti

03.02.2015

Graafinen Teollisuus ry on uusinut Offsetpaino L. Tuovisen laatusertifioinnin. Kiitämme luottamuksesta! Teemme parhaamme korkean laadun ylläpitämiseksi sekä varmentamiseksi. Uusi sertifikaatti on voimassa 1.2.2019 saakka.

Lue lisää

 

Rauhallista Joulun aikaa

23.12.2014

Olemme tänä vuonna lahjoittaneet joululahjavarat tukiperhetoimintaan.

Kiitämme kuluneesta vuodesta ja toivotamme Rauhallista joulun aikaa kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

 

 

Lue lisää

 

Me Tuoviset

05.12.2014

Uusi lehtemme on tipahtanut asiakkaillemme postiluukusta. Haastatteluissa: Taiteilija Ville Wikstedt, Lujatalon Janne Markkanen, Tahkovuoren uudet tähdet Karolina ja Samuli Huuhtanen (Hotelli-Ravintola UKKO) sekä esittelyssä Tuovisen uusi kasvo: Heikki Savolainen.

Lue lisää

 

Investointi

19.09.2014

Olemme tilanneet jälkikäsittelyymme uuden vihkonidontalinjan. Uusi Horizon Stichliner 5500 toimitetaan painollemme vielä vuoden 2014 puolella. Investointi korvaa hienosti palvelleen kollaattorimme, - uusi kone yli kaksinkertaistaa vihkonidontojen tuotantonopeuden ja kuntoonlaittojen säädöt muuttuvat automaattisiksi. Laatumme paranee näiltä osin siis edelleen.

Lue lisää

 

Omistusosuuksissa muutoksia

01.04.2014

Offsetpaino L. Tuovinen Ky:n omistussuhteissa on 31.3.2014 tapahtunut muutoksia. Seija Tuovinen on kokonaan luopunut osuuksistaan ja Lauri Tuoviselle jää vielä 10% osuus painotalosta. Ari-Veikko, Anu ja Aki omistavat jatkossa kukin 30% yrityksestä.

Lue lisää

 

Lisää palvelua

31.03.2014

Heikki Savolainen on aloittanut työt Tuovisella yhteyspäällikkönä helmikuun lopussa. Panostamme henkilökohtaiseen palveluun ja Heikki viettää työajastaan suurimman osan asiakkaidemme parissa, eli ns. kentällä kiertäen. Heikillä on vankka osaaminen graafiselta alalta reilun 25 vuoden ajalta sekä insinöörin paperit graafisen tekniikan parista. Eli paljon kokemusta sekä uutta osaamista on tullut taloomme, tervetuloa Heikki!

Lue lisää

 

Paikallisyhdistysten lehtisopimus

11.03.2014

Savon Yrittäjien paikallisyhdistysten edustajat kävivät vierailulla painotyösopimuksen tiimoilta. Offsetpaino Tuovinen taittaa, painaa sekä postittaa yhdistysten lehdet seuraavat 2 vuotta.

 

Lue lisää

 

Rauhallista Joulun aikaa

19.12.2013

Olemme tänä vuonna lahjoittaneet joululahjavarat Pelastakaa Lapset ry:n Filippiineille suuntautuvaan joulukeräykseen.

Rauhallista joulun aikaa kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

 

Lue lisää

 

Me Tuoviset

23.10.2013

Uusi lehtemme on tipahtanut asiakkaillemme postiluukusta. Haastatteluissa: koko kansan suosikki Vappu Pimiä, Puijoa pyörittävä Tiina Heinonen sekä ravintoloitsija Joonas Sippo.

Lue lisää

 

Suomen vahvimmat 2013

16.08.2013

Suomen Vahvimmat

Offsetpaino L. Tuoviselle on jälleen myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti.

Sertifikaatti on Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä merkki yrityksen luotettavuudesta ja hyvästä taloudellisesta tilanteesta. Sertifikaatin kautta kuulumme Rating Alfa -luottoluokitusasteikon terävimpään kärkeen luokituksella AAA tai AA+.

Lue lisää

 

Vuoden painotyö - KalPa kalenteri

03.04.2013

KalPan 2012 kalenteri, voitti aikoinaan Pyroll paperitukun kuukauden painotyö palkinnon. Nyt Pyrollin asiakkaat ovat äänestäneet kaikkien kahdentoista kuukauden painotyö tittelin saavuttaneiden kesken vuoden painotyön. Loppuunasti hiottu KalPan kalenteri voitti selkeästi kisan ja on siis vuoden 2012 painotyö.

 

 

 

Lue lisää

 

Ensimmäisenä Suomessa - visuaalinen QR

25.03.2013

Suomen ensimmäinen käyntikorttiin painettu visuaalinen QR-koodi on nähnyt päivänvalon. QR-koodit mahdollistavat painotuotteisiin liitettyjä linkkejä joita älypuhelimien kamerat lukevat ja siten mahdollistavat helpon siirtymisen painetusta viestistä digitaalisiin viesteihin. Tänä päivänä uusinta uutta ovat visuaaliset QR-koodit, tällöin koodin ei tarvitse olla valkoisella pohjalla olevassa laatikossa mustalla painettuna, vaan se voi olla luonteva graafinen elementti itse painettua tuotetta.

Lue lisää

 

Investointi: Heidelberg Prinect -MIS järjestelmä

15.02.2013

Kasvava töiden määrä, pidemmälle viedyn automaation tarve sekä halu tuotantotietojen parempaan hyödyntämiseen ovat saaneet meidät investoimaan kattavaan Heidelbergin toimittamaan Prinect Business Manager MIS-järjestelmään (MIS = Management Information System, suomeksi toiminnanohjausjärjestelmä).

Lue lisää

 

Offsetpaino Tuovinen Vuoden toimittaja

05.02.2013

Kuopiolainen noin 15 luovaa ammattilaista työllistävä mainostoimisto Ad Kiivi Oy, täytti kunnioitettavat 10 vuotta. Isot onnittelut. Ja muistipa Ad Kiivi myös asiakkaitaan sekä yhteistyökumppaneitaan...

 

Lue lisää

 

KalPa - Kilpisoturit -kalenteri

25.01.2013

KalPan 2013 Kilpisoturit-kalenteri on valittu Pyroll paperitukun kuukauden painotyöksi. KalPan ensimmäinen vuoden 2012 kalenteri sai myös saman kunniamaininnan vuotta aiemmin. Kalenterien kuvien tekninen taso on huikea ja tänä vuonna pelaajien heittäytyminen sekä maskeerauksen taso on jotain aivan käsittämättömän hienoa. Hyvä KalPa!

Lue lisää

 

Muotoonleikatut tarrat

02.10.2012

Suosittu ekologinen suurkuvatuotantomme on saanut hiljattain kumppanikseen tarraleikkurin. Voimme nyt tarjota entistä suuremman kirjon suurkuvapuolen tarratuotteita.

Lue lisää

 

Ekologista suurkuvaa

29.02.2012

Olemme investoineet HP L26500 suurkuva tulostimeen. Uusi tulostin mahdollistaa entistäkin laadukkaampaa ja kestävämpää suurkuvaa. Olemme ottaneet valikoimiimme myös uusia materiaaleja. HP lateksivärit täyttävät Nordic Swan -ympäristömerkin (Suomessa Joutsenmerkki) asettamat ympäristökriteerit. Joutsenmerkki kertoo tuotteen olevan ympäristön kannalta parhaiden joukossa (ks. www.joutsenmerkki.fi).

Lue lisää

 

Vetovastuu vaihtuu

04.01.2012

Ari-Veikko Tuovinen on ottanut vastaan toimitusjohtajan tehtävät vuoden 2012 alussa. Lauri Tuovinen jatkaa edelleen hallituksen puheenjohtajana. Mutta ei hätää, käytännössä jälkipolvi on pyörittänyt painon päivittäistä toimintaa jo yli kymmenen vuoden ajan, Laurin ollessa viime vuosikymmenenä keskittynyt Suomen Yrittäjien ja Kirjapainoliittojen sekä erinäisten järjestöjen hallitustehtäviin.

Lue lisää

 

Xerox iGen4™ päivityksiä

26.09.2011

Vuoden 2011 lopulla digitaaliseen iGen4 painokoneeseemme tehtiin värisarjapäivitys. Tätä ennen kesällä tehtiin XXL formaattipäivitys sekä prosessointitehoa nostettiin ripin päivityksellä. Miten tämä kaikki voi auttaa teidän painotöissänne? Monellakin tapaa!

Lue lisää