Offsetpaino L. Tuovinen Ky

.

KalPa - Kilpisoturit -kalenteri

25.01.2013

KalPan 2013 Kilpisoturit-kalenteri on valittu Pyroll paperitukun kuukauden painotyöksi. KalPan ensimmäinen vuoden 2012 kalenteri sai myös saman kunniamaininnan vuotta aiemmin. Kalenterien kuvien tekninen taso on huikea ja tänä vuonna pelaajien heittäytyminen sekä maskeerauksen taso on jotain aivan käsittämättömän hienoa. Hyvä KalPa!

"KalPa haluaa tehdä enemmän kuin mihin Suomessa on urheiluseuroilta totuttu. Haluamme antaa faneille, katsojille ja yhteistyökumppaneille enemmän, tuoda pelaajista esiin erilaisen puolen. Ensimmäisen kalenterin myötä KalPalla on paljon uusia faneja ympäri Suomea, ja etenkin naisten silmissä KalPa-pelaajien kiinnostavuus on noussut selkeästi", kertoo KalPan viestinnästä vastaava Jarkko Huttunen.


"Teema on rohkea, koska se on Suomessa niin erilainen, ja se vaati pelaajilta heittäytymistä heille aivan uusiin rooleihin. Yhdistimme vielä kiekkoilijat ja taiteen hakemalla kuvien taustoihin maalausmaisuutta.", Huttunen jatkaa.

Valokuvat on ottanut kuopiolaisen Alias Studiot Oy:n palkittu valokuvaaja Sami Tirkkonen ja pelaajat ovat stailanneet kuopiolaisen Carita´n Salonki Capillagon Carita Ahonen ja Zina Hult. Kalenterin on painanut kuopiolainen Offsetpaino L. Tuovinen Ky.

Lainattu Pyroll paperitukun lehdistötiedotteesta.

http://www.pyroll.com/toimialat/paperitukku/kuukauden-painotyo/2013/tammikuu?snb_adname=KK_PT_0113_Kuukauden_painotyo_KalPa&snb_admedia=Kuluva_vuosi&snb_adtype=3

 

« Takaisin