Offsetpaino L. Tuovinen Ky

.

Vuoden painotyö - KalPa kalenteri

03.04.2013

KalPan 2012 kalenteri, voitti aikoinaan Pyroll paperitukun kuukauden painotyö palkinnon. Nyt Pyrollin asiakkaat ovat äänestäneet kaikkien kahdentoista kuukauden painotyö tittelin saavuttaneiden kesken vuoden painotyön. Loppuunasti hiottu KalPan kalenteri voitti selkeästi kisan ja on siis vuoden 2012 painotyö.

 

 

 

Kunniakirjan vastaanottaa Offsetpaino L. Tuovinen Ky:n puolesta toimitusjohtaja Ari-Veikko Tuovinen, luovuttaja Pyroll paperitukulta Matti Aavarinne, taustalla Heidelberg painokone jolla työ on painettu.

Tekniset tiedot kalenterista: Kansi on painettu 300 g/m2 MaxiGlossille ja sisus 200 g/m2 MaxiGlossille. Työ on kauttaaltaan kaksoislakattu. Kuvat on siten kiiltävällä lakalla ja kalenteritaulukot mattalakalla. Kiiltävällä lakalla haluttiin tehdä kuvista mahdollisimman näyttävät ja mattalakka on kalenteriosassa siksi että siihen voi helposti kirjoittaa. Kalenterissa on ripustushengarilla varustettu wiresidonta. Painotyön tilaaja on KalPa-Hockey Oy ja kalenterin kuvista vastasi Kuopiolainen Alias Studiot. Kalenteri sai laajaa julkisuutta, mm. Iltalehtien sivuilla sekä  esim. Korkojen kera tv-ohjelmassa, jossa Vappu Pimiä tunnustautui KalPan ystäväksi.

 

 

 

 

 

« Takaisin