Offsetpaino L. Tuovinen Ky

.

Investointi

19.09.2014

Olemme tilanneet jälkikäsittelyymme uuden vihkonidontalinjan. Uusi Horizon Stichliner 5500 toimitetaan painollemme vielä vuoden 2014 puolella. Investointi korvaa hienosti palvelleen kollaattorimme, - uusi kone yli kaksinkertaistaa vihkonidontojen tuotantonopeuden ja kuntoonlaittojen säädöt muuttuvat automaattisiksi. Laatumme paranee näiltä osin siis edelleen.

Investointi pitkälle tulevaisuuteen

Asiakkaillemme investointi näkyy siistimpänä jälkenä kun arkki liikkuu nidonnassa imuhihnan yläpuolelta vetämänä, jolloin arkin alapinta on ilmassa, eikä siten ota jälkiä kun arkki liikkuu koneen läpi. Myös leikkuu tulee suorempana koska tuote viimeistellään kokonaisena vihkona (kone leikkaa nyt myös ylä ja alareunan sivusuunnan lisäksi). Kannen lisäksi myös sisusarkki voi olla lipareellinen (eli 6-sivuinen arkki). Koneen uudenlainen rakenne myös vie vähemmän lattiapinta-alaa jolloin neliöitä vapautuu muihin tilaa enemmän vieviin jälkikäsittely vaiheisiin.

Nitomolinja on modulaarinen ja siihen voi tarvittaessa lisätä lisää torniasemia, tärypöytiä tai vaikka settisyöttö aseman kameravalvonnalla. Ohessa havainnollistava video laitteen toiminnasta painofaneille ja muille tekniikasta kiinnostuneille.

 

Myös pienempiä investointeja tehty

Kuluneen kesänaikana on tehty myös muita investoineja. Laminointipöytä, nuuttaus/taittokone, tarrojen ritsauskone sekä jo suuren suosion saavuttanut selkäkanttauskone. Viimeksi mainitulla saa vihkojen selän kantattua, eli tuote näyttää että olisi liimasidottu, pysyy paremmin ryhdissä ja on pinkassa tosi siistin näköinen.

 

« Takaisin