Offsetpaino L. Tuovinen Ky

.

Vetovastuu vaihtuu

04.01.2012

Ari-Veikko Tuovinen on ottanut vastaan toimitusjohtajan tehtävät vuoden 2012 alussa. Lauri Tuovinen jatkaa edelleen hallituksen puheenjohtajana. Mutta ei hätää, käytännössä jälkipolvi on pyörittänyt painon päivittäistä toimintaa jo yli kymmenen vuoden ajan, Laurin ollessa viime vuosikymmenenä keskittynyt Suomen Yrittäjien ja Kirjapainoliittojen sekä erinäisten järjestöjen hallitustehtäviin.

Uusi vuosi alkoi Offsetpaino L. Tuovinen Ky:ssä uuden toimitusjohtajan komennossa. Yrityksen vuonna 1978 perustanut ja siitä asti vetovastuussa toiminut Lauri Tuovinen otti askeleen takavasemmalle, ja Ari-Veikko Tuovinen siirtyi virallisesti johtotehtäviin.

Rooli yhtiön hallituksessa Laurilla kuitenkin säilyy. Päivittäisen liiketoiminnan pyörittäminen on annettu nuoremmalle sukupolvelle hyvillä mielin jo kauan sitten – ovathan Ari-Veikon ohella myös Anu ja Aki olleet jo pitkään mukana yrityksen toiminnassa.

"Johtamisen tapa ja kulttuuri perustuu perheyrityksessä vahvasti geeniperimään. Tiedän, että Offsetpaino Tuovinen jatkaa samalla ihmistä ja työn laatua kunnioittavalla mentaliteetilla, jonka varaan se on pystynyt toimintansa perustamaan koko olemassaolonsa ajan."

Vaikka toimiala kehittyy jatkuvasti, ei uudella toimitusjohtajalla ole mitään isompaa muutosagendaa takataskussaan. Vahvoihin perinteisiin, tarkkaan silmään ja tinkimättömään asiakaspalveluun aiotaan Offsetpaino Tuovisessa luottaa myös tulevaisuudessa.

"Menestyvällä toimintamallilla on hyvä suunnata myös alkaneeseen vuoteen", Ari-Veikko toteaa toimitusjohtajuudestaan. "Vuosi 2011 toi meille isomman formaatin digipainopuolellamme ja Pohjoismaisen ympäristömerkin, Joutsenmerkin. Tarkoitus on pystyä vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin mahdollisimman hyvin - siihenhän he ovat Tuovisella tottuneet, ja sitä heillä on oikeus jatkossakin odottaa."

« Takaisin