Offsetpaino L. Tuovinen Ky

.

Xerox iGen4™ päivityksiä

26.09.2011

Vuoden 2011 lopulla digitaaliseen iGen4 painokoneeseemme tehtiin värisarjapäivitys. Tätä ennen kesällä tehtiin XXL formaattipäivitys sekä prosessointitehoa nostettiin ripin päivityksellä. Miten tämä kaikki voi auttaa teidän painotöissänne? Monellakin tapaa!

iGen4 digitaaliseen painokoneeseen on tehty matt ink -päivitys, joka suomeksi merkitsee sitä, että painamme entistä vähemmän kiiltävillä väreillä. Erinomainen painojälki on siis ennestään parantunut - voitimme jo entisen värijärjestelmän aikana Printin voimaa -painokilpailun digipainettujen töiden sarjan, ja tästä jälki on siis nyt ottanut taas yhden edistysaskeleen.

iGen4 XXL-päivtys tehtiin kesällä 2011, josta lähtien olemme voineet painaa myös pieniä painoksia (alle 1000 kpl:n painokset) tai personoituja painoksia – entistä suuremmassa koossa. iGen4 digitaalinen painokoneemme on päivtetty uuteen XXL-formaattiin, joka mahdollistaa painamisen 660x364 mm arkkikokoon saakka. Eli esim. 6-sivuinen A4 tai vihkonidottu vaaka A4 -formaattiset tuotteet on nyt mahdollista toteuttaa kustannustehokkaasti entistä pienemmillä painoksilla.

« Takaisin