Offsetpaino L. Tuovinen Ky

.

Ekologista suurkuvaa

29.02.2012

Olemme investoineet HP L26500 suurkuva tulostimeen. Uusi tulostin mahdollistaa entistäkin laadukkaampaa ja kestävämpää suurkuvaa. Olemme ottaneet valikoimiimme myös uusia materiaaleja. HP lateksivärit täyttävät Nordic Swan -ympäristömerkin (Suomessa Joutsenmerkki) asettamat ympäristökriteerit. Joutsenmerkki kertoo tuotteen olevan ympäristön kannalta parhaiden joukossa (ks. www.joutsenmerkki.fi).

Erittäin korkea kuvanlaatu

HP Designjet L26500 -tulostimella voidaan tulostaa 1200 dpi:n tarkkuudella ja kuvanlaatu on huippulaadukas. Värit ovat erittäin täyteläisiä ja uusilla lateksiväreillä saadaan esiin myös täyteläisen mustan sävyt ja kiilto-ominaisuudet. Lateksivärit ovat myös ulkokäytössä erittäin kestäviä (kesto laminoimattomana jopa 3 vuotta). Ainutlaatuisen väriteknologian ansiosta väripinta on myös naarmujen ja mekaanisen hankauksen kestävä.

Ympäristöystävällisyys

HP:n kehittämä lateksiteknologia on edelläkävijä vihreämmässä mainostuotannossa. HP:n tulostimet on suunniteltu ympäristöasiat huomioiden ja HP:lla onkin eniten ympäristösertifikaatteja ja -palkintoja tällä toimialalla. Siten HP lateksitulostimet soveltuvat vastuullisille tulostajille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen ympäristöystävällisempää mainostuotantoa. HP Designjet L26500 -tulostin antaa mahdollisuuden koota nyt askeleen vihreämmän mainostuotevalikoiman. Positiiviset ympäristövaikutukset muodostuvat kierrätettävien värien ja materiaalien ja tehokkaampien laitteiden sekä vähentyneen hukkamateriaalin ja pienentyneen energiakulutuksen kautta.

Vesipohjainen lateksiväriteknologia on sekä ympäristö- että käyttäjäystävällinen. Tuotannon aikana ilmaan ei vapaudu orgaanisia kaasuja (esim. HAP) tai voimakkaita hajuja. Näin ollen tuotantotilaan ei tarvita ylimääräistä ilmanvaihtojärjestelmää kaasujen poistamiseksi. Lateksiväreillä tulostetut tulosteet ovat täysin hajuttomia, eikä lateksivärejä ole luokiteltu vaarallisiksi aineiksi.

HP Designjet L26500 lateksiväritulostin täyttää myös Energy Star- vaatimukset (www.energystar.gov). Tämä tarkoittaa, että tulostin toimii hyvin tiukkojen energiatehokkuusmääritteiden mukaisesti. Lateksiväri kuivuu jo tulostuksen aikana, joten tulosteet ovat heti kuivia ja valmiita jälkikäsiteltäväksi tai asennettaviksi. Myös tämä seikka vähentää energiakustannuksia, koska ylimääräistä laitteen ulkopuolista kuivauslaitetta ei tarvita.

« Takaisin