Offsetpaino L. Tuovinen Ky

 

Kaikki
maailman värit
ja niiden sävyt

Eteenpäin

Offsetpaino

Offsetpainostamme löytyy kaksi 5-värikonetta, joissa molemmissa on vielä väriyksiköiden lisäksi lakkayksikkö. Toinen näistä 5-väri + lakkakoneista on ns. hybridikone, jolla voi painaa väreillä, jotka kuivuvat samantien ja on siten heti painamisen jälkeen valmis jälkikäsiteltäväksi. Värit mahdollistavat myös kohdelakkauksen onlinenä, sinulle tämä merkitsee painotyöhösi lisää näyttävyyttä edulliseen hintaan. Voimme painaa myös folioiduille materiaaleille sekä alle millin vahvuisille muoveille. 5-värikoneita tukee arsenaali pienempiä koneita ja lisälaitteita, eli voimme tarjota lähes kaikenlaisia painotöitä, korkealla laadulla ja kilpailukykyisellä hinnalla.

Painoprosessimme on GT-laatusertifioitu, mutta se ei ole meille mikään itseisarvo – sertifikaatti on työkalu, jonka tehtävänä on antaa oikealla tavalla lisäpotkua työhömme. Mittava valikoima teknisiä apuvälineitä sekä jatkuva henkilöstön koulutus ovat niin ikään osoittautuneet hyödyllisiksi tavoiksi kehittää toimintaa ja varmistaa paras mahdollinen laatu jokaiselle painotuotteelle.

 
Ota yhteys myyntiin

Digipaino

Pienet painosmäärät tai jopa tavanomaista kireämmät aikataulut eivät saa olla viestin johdonmukaisuuden tai tinkimättömän painolaadun esteenä. Tuovisen digipaino varmistaa sen, että käyntikortit, kutsut, markkinointikirjeet, myymäläjulisteet, banderollit ja muut vastaavat täsmävälineet osuvat tarkasti ja terävästi maaliin. Markkinointiketjun tässä kohtaa ollaan usein päästy lähelle ostopäätöstä – kun laatu näkyy ja tuntuu loppuun asti, on positiiviseen lopputulokseen mahdollisimman helppo löytää.

Suosittuja töitä digipainossamme ovat omakustannekirjat. Kirjan painokset voivat realistisesti olla jo alle sadan kappaleen painoksia ilman, että tekijän täytyy olla lottovoittaja voidakseen kustantaa kirjan.

 

Painotuotteet

ESITTEET
LUETTELOT
LEHDET
KIRJAT
KALENTERIT
KANSIOT
KUTSUT
KÄYNTIKORTIT
KIRJEKUORET
KIRJELOMAKKEET
JULISTEET

 

Hei, voimmeko olla avuksi?

Heikki Savolainen

YHTEYSPÄÄLLIKKÖ, MYYNTI
+358 40 765 8931
+358 17 265 8324
heikki(at)tuovinen.eu

Markus Niskanen

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ,
MYYNNIN TUKI
+358 17 265 8318
markus(at)tuovinen.eu