Tiesitkö, että
toimimme ympäristöä
kunnioittaen

Valvottua laatua

Offsetpaino L. Tuovinen Ky:llä on Graafinen teollisuus ry:n laatusertifikaatti, joka on yksi työkalu korkeaan laatuun. Sertifikaatti tarjoaa selkärangan kaikelle tekemisellemme. Korkean laadun saavuttaminen vaatii päivittäistä välittämistä töistä, joita valmistamme. Ja me välitämme. On työsi iso tai pieni, sen valmistumista seurataan tarkasti aina työn vastaanotosta vedokseen, vedoksesta oikolukuun, oikoluvusta tarvittaessa uuteen vedokseen jne ja tästä sitten painoon, painosta jälkikäsittelyyn ja jälkikäsittelystä toimitukseen. Näissä vaiheissa on oikoluvun lisäksi paljon manuaalista valvontaa, kuvien tarkistelua, automaattista mittausta…

Kun jätät työsi meille tehtäväksi, talomme sisällä alkaa kuhista – lopullinen vastaanottamasi painotyö on varmasti saanut ansaitsemansa huomion, jotta työsi on onnistunut. Paino on pitkän prosessin päätepiste, joten painon onnistumisesta on kiinni pitkän tuotantoketjun ihmisten työpanokset.

Luonnollinen valinta

Ympäristöarvot ovat meille tärkeitä. Koneisiin tarvittava sähkö on tuotettu täysin uusiutuvilla energialähteillä. Koneista tulevan hukkalämmön otamme myös talteen ja käytämme sitä kiinteistömme lämmityksessä. Otamme huomioon ympäristöarvot kaikessa toiminnassa, niin värien kierrätyksessä kuin paperihankinnoissamme.

Tuovisella on PEFC™  merkin käyttöoikeus. Painotuotteessa merkki kertoo sen, että siihen käytetty paperi on peräisin hyvin hoidetuista metsistä. Tieto puun alkuperästä on yritykselle etu yhä ympäristötietoisemmiksi muuttuvilla markkinoilla. Ja kestäviä valintoja tekevälle ostajalle PEFC-merkki tuotteessa on vahva viesti yrityksen vastuullisuudesta.

Hei, voimmeko olla avuksi?

Aki Tuovinen

YRITTÄJÄ

  • +358 17 265 8313
  • aki(at)tuovinen.eu

Anu Tuovinen

YRITTÄJÄ
GRAAFINEN SUUNNITTELIJA

  • +358 17 265 8312
  • anu(at)tuovinen.eu

Ari-Veikko Tuovinen

YRITTÄJÄ
TOIMITUSJOHTAJA

  • +358 17 265 8314
  • ari-veikko(at)tuovinen.eu